Binnenwerk

Ervaren schilders van E&V Schilder staan altijd voor u klaar. Ervaring door de jaren heen voor zowel particulieren als zakelijke klanten, heeft geleid tot specialisten die hun vak begrijpen als geen ander. Voor complete schilderwerkzaamheden door een betrouwbare partner, belt u naar 023-526 26 22.

Een fris interieur?

E&V Schilders uit Haarlem is gespecialiseerd in schilderwerkzaamheden in uw huis. Ervaren schilders zorgen voor een perfecte afwerking van uw muren, plafond of raamkozijnen. Uiteraard kunt u ook terecht voor kleuradvies .

Werkwijze

Het houtwerk kan in verschillende soorten verf worden uitgevoerd. Dit kan worden gedaan op de klassieke manier met de kwast, maar kan ook gespoten worden. Spuitwerk wordt uitsluitend uitgevoerd voor binnenwerken. Wanden en plafonds kunnen dan worden afgewerkt met verschillende soorten latex. De latex kan worden verwerkt met kwast en roller maar kan ook worden gespoten.

Ook voor het herstellen van gescheurde plafonds en muren maakt u gebruik van onze diensten.

Contact

Wilt u weten welke mogelijkheden het beste passen in uw situatie? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of bel 023 526 26 22.